FPV drone

Een opkomende trend van de laatste tijd bij drones zijn de FPV drones. Met een FPV drone beleef je het vliegen om een compleet andere manier. Je bekijkt de beelden tijdens het vliegen niet op je telefoon. Maar met een FPV bril op. Of de chique naam 'FPV Goggles'.Deze beelden worden live gestreamd naar deze bril en je kijkt dus zoals de naam al zegt; in first person view.

DJI fpv drone

De drones zijn voornamelijk de laatste tijd bekend geworden door de nieuwe drones van DJI. Normaal hadden alleen de minder bekende drone merken een PFV drone. Of je moest zelf een rc drone maken. Je kon dan een Go pro op een drone zetten waardoor je uiteindelijk hetzelfde effect krijgt.Met de DJI fpv drones is hier dus een extra optie bijgekomen. Je koopt een losse PFV drone of een combo deal uiteraard via droneselect.nl

FPV drone kopen

Een FPV drone is een hele andere manier van vliegen. Bedenk dus goed voor jezelf of dat je wel een pfv drone wilt. Wellicht dat een andere DJI drone een betere optie is. Het vliegen met een fpv drone vraagt namelijk veel meer tijd en moeite. En de kans op crashen is ook groter.

Fpv race drone kit

Via droneselect.nl kun je ook fpv race drone kits kopen. Met zo'n kit stel je de drone samen naar je eigen wensen.

DJI Goggles

De DJI Goggles zijn recent uitgekomen. Je bestuurt de drone in first person. Dit werkt zelfs voor brildragers. Je zet de camera op je hoofd en je bekijkt de beelden op korte afstanden live in 1080p.