DJI drones

Van alle dronemerken is DJI voor vele de beste drone ontwikkelaar. DJI onderscheid zich voornamelijk met hun drones door de goede kwaliteit van de producten en de eenvoudigheid om met de DJI drones te vliegen.

Drone DJI mini 2

Èen van de populairste drones van is de DJI mini 2. Helemaal met de DJI mini 2 combo. Deze drone is voor de beginnende vlieger de perfecte start. De DJI min 2 kan in 4K filmen. En is daarom de perfecte opvolger van de DJI mini die dit nog niet kon.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

DJI drone kopen?

Een drone kopen is voor vele een hobby. Een hobby mag geld kosten maar kies voor jezelf een budget waarvoor je een drone wilt kopen. Kies je bijvoorbeeld de DJI mini zonder combo. Of ga je voor de combo deal?

Over DJI

DJI heeft al vele jaren goede drones op de markt gebracht. Het voordeel is dat DJI zover gaat dat het bijna voor iedereen de perfecte drone biedt. DJI heeft namelijk drones voor startende, iets meer gevorderde en uitermate professionele eindgebruiker.

Door de jaren heen heeft DJI ontdekt wat de perfecte drone is voor de reizer. Eerst hadden ze de DJI Phantom serie als optie voor de starter. Het nadeel hiermee was dat deze ontzettend groot en lomp was om te vervoeren. Tegenwoordig zijn er opvouwbare drones. Hiermee vouw je de drone op en stop je deze in een kleine case. Het voordeel van een grotere drone is dat deze vaak een langere vliegduur heeft. De batterij is groter omdat simpelweg de drone ook groter is.Naast drones heeft DJI ook o.a. gestabiliseerde camera's.