Wat is een speelgoed drone?

speelgoed drone

Drones bestaan al een tijdje, maar zijn pas sinds kort populair. Onze website gaat helemaal over hen, of je nu een beginner of een expert bent, we hebben alles wat je moet weten over drones.

Speelgoed drones regels & veiligheid

Het is belangrijk dat u de regels kent en begrijpt hoe u veilig met uw drone kunt vliegen. Op onze site delen we alles wat je moet weten over het vliegen met je drone en veilig vliegen. Speelgoed drones dat zijn drones die geschikt zijn voor kinderen. Dit spreek misschien voor zich maar er zitten zeker wel een aantal regels aan gekoppeld.

Het gewicht van de drone mag tot 250 gram zijn, de drone piloot heeft geen minimumleeftijd nodig voor het besturen van de speelgoed drone en mag zonder waarnemer vliegen. Het advies is ook om het kind binnen of met rustig weer buiten te laten vliegen. Dit is vanwege het kleine formaat.

Je koopt een speelgoed drone al voor een paar tientjes. Dit tot tegenstelling van een normale drones boven de 250 gram. Deze gaan al snel naar de paar honderd euro.

Speelgoed drones

Het voordeel van mini drones zijn dat je ermee binnen kunt vliegen. Je kunt gewoon opstijgen en landen vanaf de bank. Een grote drone maakt gelijk een kabaal. Let wel op dat de kat de drone niet aanziet voor een prooi.

Speelgoed drone kopen?

We hebben diverse speelgoed drones voor je op een rij gezet. Kijk maar rond bij onze mini drones.

Geef een reactie